Румен Радев обвини държавното обвинение в страх и зависимости

Прочитания 24
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Нежеланието на прокуратурата да види многобройните фрапантни скандали и сигнали за огромна корупция, за грабеж на държавни средства издава едно – страх и зависимости“.

Това заяви президентът Румен Радев при посещение на скалния релеф „Мадарски конник“, част от обиколката му в Североизточна България, цитиран от БНР и БГНЕС.

Думите му бяха в отговор на журналистическо питане, че още двама души от екипа му са разпитани през седмицата в качеството им на свидетели по различни дела.

Президентът отрече разпитаните да са Стефан Янев (служебен министър на отбраната в кабинета „Герджиков“) и Димитър Стоянов (главен секретар на президента Румен Радев, бивш началник щаб на ВВС).

Припомняме, преди дни бе арестуван и обвинен президентският съветник и бивш служебен вътрешен министър Пламен Узунов за търговия с влияние.

Преди този арест в публичното пространство се появи запис с глас, силно наподобяващ гласа на премиера. Тогава президентът Румен Радев поиска да се установи дали записът с премиера, е фалшив. Държавният глава допълни, че той дискредитира държавата и българския парламент. От ГЕРБ заявиха, че не виждат причина да се проверява записът.

В своя изказване преди дни Борисов заяви, че записът е фалшив. Подобни записи имаше и по време на първия кабинет „Борисов“.

След това се появиха снимки на българския премиер, който спи, а на нощното шкафче до него има пари и пистолет.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция „Нюз 24“.
editor
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Протест срещу правителството пред МС

В района е засилено полицейското присъствие