Стоп на строежа на „Алепу“ – най-модерната подпорна стена, настоя БСП

Прочитания 40
0 0
Read Time:54 Second
Снимка: БГНЕС

БСП иска екоминистър Емил Димитров (Ревизоро) да отмени строежа на „Алепу“.

Атанас Костадинов изтъкна от трибуната на НС, че червени депутати са посетили строежа.

Той имал не само хидроизолация, но и топлоизолация.

Това била най-модерната подпорна стена.

Припомняме, точно преди 10 дни министърът на околната среда и водите Емил Димитров, известен с прякора Ревизоро, заяви, че няма да действа като екологична бухалка и няма да спре строежа на „Алепу“.

Казусът в „Алепу“ е емблема и еманация на противопоставянето между законността и грубото погазване на закона, отсече социалистът.

По мнението му екологичните проблеми се използвали за политически цели.

Кой има интерес години наред вместо икономическо развитие, опазване на природния ресурс и просперитет на населението да има хаос, неяснота и проблеми, попита Костадинов. Управляващите си купували политическо спокойствие срещу компромиси.

Родолюбиви инвеститори пък, по думите му, искали да ловят риба в мътна вода, разчитайки на пролуки в законодателството. Такива инвеститори били в миропомазан контакт с управляващите.

БСП настоява и да се спрат промените в закона за биоразнообразието и те да се подложат на задълбочен и широк обществен дебат.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция „Нюз 24“.
editor
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Продължава да расте броя на заразените с COVID-19 в Кюстендил

За последните 24 часа регистрираните новозаразени с коронавирус в община Кюстендил са 13 случая. Така общият брой на заразените надхвърля 100, като 91 са само в кв. „Изток“, съобщи БНТ. Здравните власти смятат, че става въпрос за семейни огнища, в които се разпространява заразата. Броят продължава да расте. От общината предприемат все по-строги мерки за […]