Борисов отново е на джипа и инспектира 5 моста по АМ „Тракия“ (ВИДЕО)

Read Time:1 Minute, 42 Second

Премиерът Бойко Борисов отново е на джипа и заедно с вицепремиера Томислав Дончев и ПР Севдалина Арнаудова инспектират АМ „Тракия“.

Той ще посети и Стара Загора.

Ето така изглежда един мост от петте които, правим, всяка една колона се облича напълно, излива се надолу„, показва Борисов. 

Хората минават отгоре, но не знаят какво има отдолу„, обясни премиера, относно всичко ново и обновено по колоните на магистралата.

Той добави, че миналата седмица е инспектирал и мостовете на АМ „Хемус“.

Други си е да има двойни мантинели, пет моста ремонтирахме докато беше короната, обясни премиерът.

На 30 юни, когато хората тръгнат към морето, мостовете на магистрала „Тракия“ ще бъдат готови. Навсякъде има нови огради, мрежи, изолация, асфалтира се и става много хубаво. За пореден уикенд лично се убедих, че се работи на пълни обороти„, написа Борисов във Фейсбук.

На магистрала „Тракия“ ремонтираме 5 моста едновременно. Работи се изключително мобилизирано. Подменят се пътните плочи, греди, дилатационни фуги и тротоарни блокове, хидроизолация, асфалтова настилка, маркировка, слагат се нови предпазни парапети и мантинели. Общата стойност на ремонтните дейности на петте виадукта е за над 87 млн. лева.

Публикувахте от Бойко Борисов в Петък, 19 юни 2020 г.

Борисов разказа как е изглеждал пътят, по който минават и пита Арнаудова дали пази снимки от преди. „И ние пазим снимки“, отговори тя

Здравей, как си юнак„, пита премиерът работник по трасето.

Пита друг работник от къде е и като чува, че е от Ботевград му обяснява, че и там сега „правим път, Ботевград-Мездра“.

Хората, когато минават по мостовете на магистралите за секунди, не разбират колко работа се върши отдолу. Тези неща не ги показват по телевизията. Искам българите да видят в какво състояние бяха старите колони и как изглеждат новите. Сега всичко е ново – колони, маркировка, хидроизолация.

Публикувахте от Бойко Борисов в Петък, 19 юни 2020 г.

Премиерът обясни, че „хората, когато минават по мостовете на магистралите за секунди, не разбират колко работа се върши отдолу. Тези неща не ги показват по телевизията. Искам българите да видят в какво състояние бяха старите колони и как изглеждат новите. Сега всичко е ново – колони, маркировка, хидроизолация“.

„На магистрала „Тракия“ ремонтираме 5 моста едновременно. Работи се изключително мобилизирано. Подменят се пътните плочи, греди, дилатационни фуги и тротоарни блокове, хидроизолация, асфалтова настилка, маркировка, слагат се нови предпазни парапети и мантинели. Общата стойност на ремонтните дейности на петте виадукта е за над 87 млн. лева“, добави той.

На 30 юни, когато хората тръгнат към морето, мостовете на магистрала „Тракия“ ще бъдат готови. Навсякъде има нови огради, мрежи, изолация, асфалтира се и става много хубаво. За пореден уикенд лично се убедих, че се работи на пълни обороти.

Публикувахте от Бойко Борисов в Петък, 19 юни 2020 г.
0 0

About Post Author

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция „Нюз 24“.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Кирил Добрев готов за лидер на БСП и за нов премиер

„Да, имам готовност да се кандидатирам за лидер на БСП. Мога да обединявам и консолидирам партията, мога да използвам потенциала и да спечелим следващите избори.“ Така Кирил Добрев отговори на въпрос в интервюто си за БТВ дали ще се кандидатира за лидер на БСП и обяви за първи път, че […]