БСП пита Ревизоро спи ли добре и хотели ли сънува?

Прочитания 25
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second
Снимка: БГНЕС

Екоминистърът Емил Димитров докладва за случая „Алепу“. Помагам на прокуратурата, отчете той пред депутатите. Министърът дойде в парламента, след като сутринта го повикаха депутатите от БСП.

Предоставили сме всички документи, ще изпълня всички указания на съда, увери министърът. Според него на Алепу може да има и хотел. От думите му стана ясно, че МОСВ и РИОСВ- Бургас не са компетентен орган за „Алепу“. Община Созопол издава разрешението за строеж, а не повереното му ведомство.

Освен това той обясни, че случаят е от времето преди той да стане министър. Считам, че не е моя работа да коментирам всичко, свързано с този случай, защото се стигна до детайли за проектанта, коя била жена му, на охраната каква била балдъза му, каза министърът на околната среда и призна, че съоръжението му приличало на хотел.

Премиерът каза, че на „Алепу“ ще има хубави клетки за птички, а министърът твърди, че ще има много хубав хотел, включи се червеният депутат Георги Свиленски. Той иска отговор какво ще има на „Алепу“.

От БСП алармираха с декларация за „пандемията от наглост“, с която се разграбва природата. Манол Генов се пошегува с юнашкото, по думите му, твърдение на Емил Димитров, че няма да е екобухалка. Ставате маша в ръцете на съмнителни интереси, заподозря червеният депутат.

Май ще останете фигурант за изкарване на мандата, предположи социалистът. Не е ли време да се ядосате на екологичните инспекции по места, както и на слепия държавен строителен контрол, който стиска очи, попита Генов. Вие стискате здраво очи, за да не видите разгарящия се скандал, подчерта той.

Депутатите от БСП препоръчаха на министър Емил Димитров да си подаде оставката.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция „Нюз 24“.
editor
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Започва масово карантиниране и стриктен контрол в Сливен

Възстановява се масовото карантиниране и стриктния контрол за спазване на карантината в Сливен. Това реши Областният кризисен щаб на извънредно заседание, съобщи БНТ. По-строгите мерки се налагат заради завишения брой заразени с коронавирус през последната седмица. В областната болница се разкрива второ отделение за COVID-19. Двете частни болници в Сливен започват прием на пациенти […]