18-годишен загина, след като се обърна с кола в речно корито край Гърмен

Екип на News24sofia.eu
Views 8261
0 0
Снимка: архив Информационна агенция News24sofia.eu / Иван Георгиев

Лек автомобил „Ситроен Саксо“, управляван от 18-годишен младеж от град Гоце Делчев, е излязъл на ляв завой от пътното платно и се е преобърнал в коритото на река в село Дъбница, община Гърмен.

Инцидентът е станал около 00:20 часа тази нощ, съобщиха от ОДМВР-Благоевград

В резултат на тежкото пътнотранспортно произшествие младежът е загинал.

В колата е пътувал и друг 18-годишен младеж, който е пострадал при катастрофата. Той е с фрактури на два прешлена.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Арестуваха на яхта българин, издавал фалшиви защитени лични документи

Арестуван в Бургас до 72 часа е българинът П.Л., издирван за измами от властите в Австрия, съобщиха от Апелативна прокуратура – Бургас. Ще искат постоянен арест за него. За него от 22 юли 2022 г. е издадена Европейска заповед за арест (ЕЗА) от Прокуратурата в гр. Велс, Република Австрия. С тази […]