17-годишен взе колата на приятел без да пита и предизвика катастрофа в Нови пазар

Екип на News24sofia.eu
Views 1750
0 0

Непълнолетен извършител на кражба на лек автомобил е причинил пътнотранспортно произшествие с материални щети в Нови пазар, съобщиха от МВР.

Работата по случая започнала след като около 23 часа на 9 ноември, близо до ул.“ Плиска“ в града възникнал пътен инцидент между два леки автомобила, с шуменска и добричка регистрация – водачът на първата кола напуснал мястото на произшествието. След бързи действия на полицията той бил установен и задържан – 17-годишен местен жител.

В хода на работата станало ясно, че малко преди това младежът бил на гости на свой познат, взел ключовете за лекия му автомобил без да го уведоми и си тръгнал с колата, причинил пътния инцидент и напуснал местопроизшествието.

Съставени са му 4 акта за установени административни нарушения – че шофира неправоспособен и без светлини, че е причинил катастрофа, след като не е съобразил скоростта си и че е причинил инцидент. За противозаконно отнетия автомобил е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Шест испански изтребителя пристигнаха да пазят небето ни

Военновъздушните сили на Испания предислоцираха шест самолета Eurofighter F-2000 Typhoon в авиационна база Безмер, съобщава Министерството на отбраната. Българските и испанските изтребители съвместно ще изпълняват задачи в рамките на мисията на НАТО по охрана на въздушното пространство по Източния фланг на Алианса между 14 ноември и 2 декември 2022 г. Българските военновъздушни […]