15-годишен обърна по таван колата на родителите си в Шуменско

Екип на News24sofia.eu

Младежът свил ключовете през нощта

Views 3298
0 0
Снимка; iStock by Getty Images

Рано сутринта в четвъртък в полицейското управление в Нови пазар е получен сигнал за пътен инцидент в участъка между селата Църквица и Жилино. Към местопроизшествието бил насочен полицейски екип. Униформените заварили преобърнат по таван лек автомобил „Мерцедес“ с шуменска регистрация. Шофьорът обаче липсвал, съобщиха от полицията.

Оказало се, че зад волана е бил 15-годишен младеж. Без знанието на родителите си той взел през нощта ключа за колата и я подкарал. На завой в посока към село Жилино загубил контрол над превозното средство, което излязло от пътя, ударило се в земен скат и се преобърнало. След инцидента младежът избягал. За извършено престъпление по чл. 343 ал. 1 б. А от НК е

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 343 ал. 1 б. А от НК.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Полицията се вдигна на крак и в областите Хасково и Перник

Има задържани