14-годишно момиче падна от петия етаж на блок в Дупница

News24sofia.eu
Views 4302
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu / Иван Димитров

14-годишно момиче оцеля като по чудо след падане от петия етаж на блок в Дупница, съобщава БНТ.

Инцидентът е станал около 19.00 часа снощи.

Пострадалата е била открита от съседи в тежко състояние на тревните площи пред блока, от който е паднала. Тя е приета в тежко състояние в частната болница в града с открита фрактура на лявата ръка и контузия на бял дроб.

Около 23.00 часа снощи, след стабилизиране на състоянието на момичето, то е било откарано в болница „Пирогов“ в София.

Полицията изяснява причините за инцидента. На мястото е извършен оглед.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Младежите на ГЕРБ излязоха на протестен флашмоб срещу скъпите горива

Депутати от ГЕРБ и представители на младежката организация на партията организираха протестен флашмоб на бензиностанция в София, съобщава БНТ. Поводът са високите цени на горивата. Депутатът Делян Добрев заяви, че някой прикрива истината за горивата. Той подчерта, че вече четири месеца нито правителството, нито парламентът се интересуват от темата за високите цени на

Read More »