12 задържани при акция на ГДБОП в Бургаско

News24sofia.eu
Views 4832
0 0

Специализирана съвместна операция на ГДБОП и ОДМВР-Бургас се провежда на територията на област Бургас, информира Нова телевизия. Акцията е за лихварство, принуда, силово събиране на кредити и нанасяне на телесни повреди.

До момента са задържани 12 души в Бургас, Царево и Карнобат. Служителите на МВР извършват обиски.

На изходите на Бургас и Карнобат са поставени КПП-та. Извършват се щателни проверки.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Сербезова съди прокуратурата за 70 000 лв.

Министърът на здравеопазването в оставка Асена Сербезова съди прокуратурата за 70 000 лева, информира БНТ. От Софийския градски съд са съобщили, че за националното радио, че на 28 юни в съда е внесен иск срещу прокуратурата за неимуществени вреди от името на Сербезова. Асена Сербезова съди прокуратурата заради съобщение, че е

Read More »