Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Единствено в NEWS24 TV! Ето го бияча от Русе Джан Махмуд (СНИМКИ/ВИДЕО)

Джан Махмуд е бияча на непълнолетния младеж Иво Бонев, научи Информационна агенция News24 TV.

Както вече News24 TV съобщи, че шокиращите кадри на тежък побой и гавра обикалят социалните мрежи и бяха изпратени до редакцията на медията ни. Видеото е заснето в заведение в Русе през април месец, но е публикувано едва днес. На него ясно се вижда как спортистът Джан Махмуд бие и унижава непълнолетния младеж Иво Бонев.

На кадрите, заснети от трети човек, се вижда как Махмуд бие беззащитно момче, което не проявява агресия към него. Сякаш тежките удари не стигат, ами Махмуд кара и младежът да му целува краката.

Биячът Джан тренира активно кану-каяк, а според коментарите в социалните мрежи това не е първото му провинение, научи News24.

След като клипът набра шеметно популярност в интернет и редица осъдиха поведението, като поискаха и незабавно да има ответни реакции от МВР и Прокуратурата, самият Джан публикува извинение.

Относно клипа, който беше публикуван днес с мое участие, моля за прошка потърпевшия, разкайвам се за простотията, която направих в момент на гняв, което не ме оневинява. Съжалявам за постъпката си, разочаровах много хора, още веднъж се извинявам на (Иво Бонев), на хората около него и неговото семейство за психическите травми, които съм им нанесъл, още веднъж съжалявам. Иво Бонев съжалявам за всичко. Готов съм публично да се извиня на всички засегнати от постъпката ми. В момента съм активен спортист и уроних авторитета на всички спортисти с тази моя постъпка с което още веднъж искам да се извиня на всички хора занимаващи се със спорт. Клипът е сниман АПРИЛ месец в русенско заведение в което бях редовен клиент, но никога не съм работил там. Още веднъж най-искрено се извинявам за грешката, която допуснах!“, написа Джан в личния си профил във Фейсбук.

Мнозина сравниха и откриха приликата с видеото от побоя на Джан и действията на Васил Михайлов, който в момента е в ареста заради разследване по множество сигнали за побои и малтретиране.

Малко по-късно тази вече в Русе, се проведе и протест в подкрепа на битото момче. Ето какво сподели Иво Бонев: „Той заплаши и семейството ми, че ще им направи нещо, близките ми, които са до мен. Знам и за други случаи, но никой не иска да си признае, понеже го е страх. Преди 5-6 дена, на 26-ти едно момче, пак мой познат, той в момента е със спукано ребро, със счупена ключица, подал е жалба в полицията, аз също съм подал“.

Събрахме се, за да се стреснат и останалите, защото реално днес е това момче, утре ще е примерно вашето дете или друго дете, в смисъл, ние затова се събираме. Това момче, което в момента сме пред тях, постоянно извършва такива тип престъпления, бие малки деца, дрогирва се, взима им парите“, казва Милан Ангелов – приятел на Иво.

За да предотвратят саморазправа, на място пристигнаха и екипи на полицията. В своеобразния протест се включи и друга жертва – Иво Бонев, който е подал жалба в полицията. При него повод за побоя е станала бившата му приятелка, към която биячът имал претенции.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24!

Джан Махмуд
Джан Махмуд
Джан Махмуд
Джан Махмуд
spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

15 години затвор може да получи руски зам.-министър на отбраната за подкупи

Руският следствен комитет съобщи във вторник за задържането на руския...

САЩ отново удрят Иран със санкции заради кибератаки

САЩ засилиха санкциите си срещу Иран във вторник, като посочиха...

Задържаха в Луковит българин, превозвал нелгални мигранти

Ловешката районна прокуратура разследва трафик на мигранти. Това съобщава "Нова", като...

Държавният департамент все още вижда проблеми с правата в България

Няма съществени промени в състоянието на правата на човека...

Напрегната остава ситуацията в наводнените руски области

Броят на наводнените жилищни сгради в Русия леко се...

Цирк в News24sofia.eu: Бойко Рашков нападна още един журналист, млати го с чадър (ВИДЕО)

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков има сериозни проблеми с...

Ден за размисъл преди президентските избори в РСМ

Днес е ден за размисъл преди първия тур на...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Антон Хекимян: В Столичната община е пълен хаос

Антон Хекимян е общински съветник на ГЕРБ в Столичния...

САЩ отричат участие в офанзивни операции и не коментират атаката на Израел

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън многократно отказа да...

ЕС изолира със санкции фабриката за дронове на Иран

Европейският съюз ще предприема допълнителни санкции срещу Иран. Това...

Проф. Маринов очаква нови участници в парламента след изборите

Вероятно "Левицата" и/или партията на Васил Божков

Затягат контрола срещу неправилното паркиране в София

Затяга се контрола срещу неправилното паркиране в София. Това...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img