Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Бойко Борисов наблюдава избори по венецуелски, по мадурски

Снимка: БГНЕС

Цари тотален хаос, а в чужбина е „кражбата на века“. Такава оценка дава лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на организацията на изборния ден у нас.

Бойко Борисов гласува в Банкя, като този път бе лаконичен, но експресивен пред журналистите. Предварително прессъобщение за часа на гласуване на бившия премиер не бе предоставено от пресцентъра на партията.

Това са избори по венецуелски, по мадурски и това трябва да го види Европа, отсече Борисов.

За хаоса в секциите в чужбина Бойко Борисов съобщи, че машини блокират, влизат напълно непознати хора – никой не ги знае кои са, какви са – и „влизат, картичките, пипат машините“. Едновременно с това „ЦИК спи“, няма принтери, няма хартия, а хиляди са жалбите, по думите на Борисов.

И в самата избирателна секция той попита членовете в колко часа са дошли на работа, а когато чу отговора им 7 часа, им каза, че ЦИК е започнала чак в 9 часа.

Целта на начина на провеждане на изборите, според Борисов, е да се провали демокрацията. „Тяхната цел е да провалят изборите и демокрацията„, заяви лидерът на ГЕРБ, без да уточни за кого и коя партия точно става въпрос. Посочи единствено фигурата на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, който искал единствено „да кърка пред президентството„.

Иначе Бойко Борисов е „благодарен на Господа, че са ги оставили живи“, тъй като „те са правили лагерите, давали са хората на прасетата„. Отново от думите на Борисов само става ясно, че говори за комунистите – БКП – от времето след преврата от 9 септември. Според Борисов една седмица в цялата страна е било само терор.

Нека сега покажат истинските си физиономии… да ги видите„, отсече Бойко Борисов. „Нека народът да си каже вота, ще говорим след това“, отговори лидерът на ГЕРБ на въпрос дали от партията ще искат касиране на изборите.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Лондон: Русия е загубила най-малко 100 самолета от началото на войната

Русия вероятно е загубила поне 100 самолета с фиксирани...

Мъж загина при пожар в Силистра

Човекът е починал от задушаване

Протестиращи искат законови промени за тестването на шофьори

Протестиращите се събраха край езерото Ариана в София

10,9 млрд. лв. е фискалният резерв към 18 април (ВИДЕО)

Данните потвърди служебният финансов министър

АЕЦ „Козлодуй“ получи свежото ядрено гориво от „Уестингхаус

Зареждането на първите касети започва през май

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Калин Стоянов: Тенев е бил редовен гост на Рашков, там са получавали задачи за дискредитирането ми

Ако го бях направил мой съветник или зам.-министър в МВР, сега щеше ли да внушава неистини по мой адрес, посочи министърът

Над 37 хил. души са обявени за безследно изчезнали в Украйна

Обединеният регистър на безследно изчезналите при особени обстоятелства хора...

Откриха неизбухнала бомба от 90-те в Ниш

На 21 април сръбските власти ще евакуират цял квартал в...

Гешев подозира, че Борисов стои зад атентата срещу него (ВИДЕО)

Бившият главен прокурор Иван Гешев се яви на разпит...

САЩ отново предупреждават Израел срещу офанзива в Рафах

Американски служители отново изразиха загриженост пред израелските си колеги относно...

Лавров знае за френски инструктори в Украйна, споменава и България

Русия разполага с информация, че френски инструктори заедно с...

„Български пощи“ няма да приема пратки за Израел

"Български пощи" спира приемането на пратки за Израел от...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img